Ingatlan értékbecslés

Ingatlan értékbecslés

Nem tudja ingatlana reális értékét?

 

A sikeres ingatlan eladásának legfontosabb összetevője a jól meghatározott kínálati ár. Sokszor a tulajdonosok rosszul becsülik meg ingatlanuk valós értékét, hol magasabb piaci árat adnak meg, ami nem felel meg a valóságnak, hol pedig alacsonyabbat, így könnyen veszíthetnek pénzt. 

 

Ha kíváncsi ingatlana reális piaci értékére, kollégáink 48 óra alatt díjmentesen felbecsülik Önnek!

 


 

Miért fontos az értékbecslő egy ingatlan eladása előtt?

 

Mikor el szeretnénk adni egy ingatlant, az egyik legfontosabb a megfelelő eladási ár meghatározása. Az ügyfelek sokszor ezt az árat saját maguk határozzák meg, szétnéznek az ingatlan irodák honlapjain, vagy megkérdezik ismerősüket, de ezzel az a legnagyobb probléma, hogy hamis árat generál. Mivel egy igen változékony piacról van szó, így a megfelelő ár megadásánál rengeteg szempontot kell figyelembe venni, pl. az aktuális trendeket. Mivel irodánk ingatlan értékesítéssel is foglalkozik, így szakértőink tisztában vannak minden olyan folyamattal, ami egy sikeres eladáshoz kell. Az összehasonlítás körébe tartozó ingatlanok esetében olyan tényezőket is figyelembe kell venni, mint pl. az értékesítés vagy ajánlat feltételei, az ingatlan fekvése, fizikai és gazdasági jellemzői, használati módja. Az ezen szempontok alapján kapott számítások eredményei többnyire meghatározzák az ingatlan pontos értékét. Mindezek mellett elengedhetetlen a helyszíni szemle, hiszen a legoptimálisabb, ha a lehető legtöbb információval rendelkeznünk az ingatlannal kapcsolatban, kitérve a jogi és műszaki háttérre is.

 

Az ingyenes értékbecslés 48 órán belül megtörténik!

Ha nem is rajtunk keresztül adja el ingatlanát, úgy is meghatározzuk Önnek az ingatlan reális értékét 20.000 forint + áfáért. Viszont, ha a későbbikben úgy dönt, hogy a Brado ingatlan értékesíti ingatlanát, akkor a sikerdíjból levonásra kerül.

 

 

Időpont egyeztetéshez hívja a +36 30/ 910-7131-es telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@bradoingatlan.hu e-mail címre, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gomb segítségével!

 

 

FELVESZEM A KAPCSOLATOT

 

BRADO Ingatlan

    1185 Budapest, Üllői út 728
    +36 30 910-7131
    info@bradoingatlan.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Építési telek
Ikerház
Sorház