Ingatlan értékbecslés

Ingatlan értékbecslés

Nem tudja ingatlana reális értékét?

 

A sikeres ingatlan eladásának legfontosabb összetevője a jól meghatározott kínálati ár. Sokszor a tulajdonosok rosszul becsülik meg ingatlanuk valós értékét, hol magasabb piaci árat adnak meg, ami nem felel meg a valóságnak, hol pedig alacsonyabbat, így könnyen veszíthetnek pénzt. 

 

Ha kíváncsi ingatlana reális piaci értékére, kollégáink 48 óra alatt díjmentesen felbecsülik Önnek!

 


 

Miért fontos az értékbecslő egy ingatlan eladása előtt?

 

Mikor el szeretnénk adni egy ingatlant, az egyik legfontosabb a megfelelő eladási ár meghatározása. Az ügyfelek sokszor ezt az árat saját maguk határozzák meg, szétnéznek az ingatlan irodák honlapjain, vagy megkérdezik ismerősüket, de ezzel az a legnagyobb probléma, hogy hamis árat generál. Mivel egy igen változékony piacról van szó, így a megfelelő ár megadásánál rengeteg szempontot kell figyelembe venni, pl. az aktuális trendeket. Mivel irodánk ingatlan értékesítéssel is foglalkozik, így szakértőink tisztában vannak minden olyan folyamattal, ami egy sikeres eladáshoz kell. Az összehasonlítás körébe tartozó ingatlanok esetében olyan tényezőket is figyelembe kell venni, mint pl. az értékesítés vagy ajánlat feltételei, az ingatlan fekvése, fizikai és gazdasági jellemzői, használati módja. Az ezen szempontok alapján kapott számítások eredményei többnyire meghatározzák az ingatlan pontos értékét. Mindezek mellett elengedhetetlen a helyszíni szemle, hiszen a legoptimálisabb, ha a lehető legtöbb információval rendelkeznünk az ingatlannal kapcsolatban, kitérve a jogi és műszaki háttérre is.

 

Az ingyenes értékbecslés 48 órán belül megtörténik!

Ha nem is rajtunk keresztül adja el ingatlanát, úgy is meghatározzuk Önnek az ingatlan reális értékét 20.000 forint + áfáért. Viszont, ha a későbbikben úgy dönt, hogy a Brado ingatlan értékesíti ingatlanát, akkor a sikerdíjból levonásra kerül.

 

 

Időpont egyeztetéshez hívja a +36 30/ 9455588-as telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@bradoingatlan.hu e-mail címre, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gomb segítségével!

 

 

FELVESZEM A KAPCSOLATOT

 

Brado Ingatlan

    1185 Budapest, Üllői út 728
    +36 30 945-5588
    dobo.laszlo@bradoingatlan.hu

您是否有房产要出售,或是您是否正在寻找房产?
留下您的联系方式我们来帮您

发信息
砖结构房
连体房(两套挨着的)
别墅
可建筑土地
连排房
商店
板楼
房子一部分
封闭的花园
加盖的阁楼
其它办公室
酒店/家庭旅馆
农场