Rólunk

Brado Ingatlaniroda, a Dél-pesti ingatlanok specialistája!

Az általunk meghatározott áron garantáljuk, hogy 3 hónap alatt eladjuk ingatlanát!

Csapatunk a több éves ingatlanközvetítői múltjának és szakmai tapasztalatának köszönhetően 2017-ben nyitotta meg irodáját Budapest XVIII. kerületében. Fontosnak tartjuk, hogy lépést tartsunk az aktuális ingatlanpiaci trendekkel, így folyamatosan naprakészek vagyunk. Ingatlan értékesítő kollégáink közreműködése az ügyfeleink számára garantálják az ingatlan tranzakció magas szakmai színvonalát.

Fő profilunk és célunk, hogy a több éves ingatlanértékesítésben és marketing területen megszerzett tudásunkkal, tapasztalatainkkal és széleskörű kapcsolati tőkével, hatékony hirdetési rendszerünkkel hozzájáruljunk az Eladó és a Vevő minden igényt kielégítő, gyors egymásra találásához. Munkánk során több csatornát is igénybe veszünk ennek érdekében és ügyfeleink érdekeit figyelem előtt tartva tudjuk felkutatni a potenciális ingatlanokat.

Az ingatlanközvetítés területén szerzett óriási tapasztalatunk garancia mind az eladói, mind a vevői oldal számára, hogy az ingatlan tranzakciót gyorsan és megbízhatóan tudja lebonyolítani.Tevékenységeink széles tárházával szeretnénk színvonalas, minőségi és legfőképp emberközpontú szolgáltatást nyújtani az Ön számára az ingatlanok kiajánlásától, megtekintésétől, ajánlat készítésről, egészen a jogi ügymenet előkészítéséig és annak lebonyolításáig.

Az ingatlanközvetítői tevékenység mellett ügyfeleink igénye szerint ügyvédi ügyintézést is biztosítunk (Díjköteles, az árainkról érdeklődjön irodánkban). A hitelt felvenni szándékozóknak bank független hiteltanácsadó kollégánk tud segítni ingyenesen a kapcsolat felvételtől számított 72 órán belül.

Miért bízza ránk ingatlanügyeit?

  • Amennyiben Ön ingatlant szeretne ELADNI, munkatársunk 48 órán belül díjmentesen megy ki az Ön otthonához előre egyeztetett időpontban (Csak Budapesti és Pest megyei ingatlanhoz).
  • Az ingatlan megtekintésekor segítséget nyújt az irányár meghatározásában. 
  • Fényképeket, alaprajzot és hirdetési portfóliót készít, amit a leglátogatottabb ingatlanhirdetési oldalakon, valamint a saját weboldalunkon egyaránt meghirdet.
  • Regisztrált ügyfélkörünknek automatikusan kiküldjük az Ön ingatlanját.
  • Minden érdeklődőnek személyesen, előre egyeztetett időpontban mutatjuk be az Ön ingatlanját.
  • Vevőink részére szolgáltatásunk díjmentes.
  • Sikerdíjat csak az általunk közvetített vevőnek való sikeres eladás esetén kell fizetni.
  • Nincs kizárólagosság, nincsenek rejtett költségek!
  • Mert több száz elégedett ügyféllel a hátunk mögött hosszú távú partnerkapcsolatokat építünk. Gyors, pontos, korrekt, és hatékony munkánk miatt, folyamatosan növekszik visszatérő és új ügyfeleink száma.
  • Irodánk, minden általunk sikeresen értékesített ingatlanhoz Energetikai Tanúsítvány elkészítését biztosítja.

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlanának értékesítésében-bérbeadásában, vagy eladó-kiadó lakást keresne, kérem hívja a +36-30-9455588-as telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@bradoingatlan.hu e-mail címre, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gomb segítségével!

Kapcsolat

Szolgáltatásaink

Eladná ingatlanát?

A szakma minden lépését ismerjük, így javaslatainkkal segítjük ügyfeleinket az ingatlan felkészítésében és a hirdetési ár kialakításában.

Új otthont keres?

Legyen olyan az otthona, amely megfelel az igényeinek és ahol a nap minden pillanatában jól érzi magát. Tekintse meg ingatlan kínálatunkat!

Jogi segítségre van szüksége?

Ügyvédünk a jogi konzultációtól az okiratszerkesztésen át az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésig teljes körű szolgáltatást nyújt.

Brado Ingatlaniroda, a Dél-pesti ingatlanok specialistája!