+36 (30) 945 5588

HungarianHungarian
Ingatlanjogi szolgáltatás

 

A Brado Ingatlan célja, hogy irodánk szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek a sikeres közvetítést követően a kiválasztott ingatlan tulajdonjogát hibamentesen, gyorsan és biztonságban szerezzék meg, a lehető legkedvezőbb áron. Válassza együttműködő ügyvédi irodánk szolgáltatását, kedvező áron!

 

Miért van szükség kifejezetten ingatlanokra specializálódott jogászra?

Sajnos nap, mint nap tapasztaljuk, hogy ügyfeleink nem rendelkeznek ügyvéd partnerrel vagy, ha rendelkeznek, akkor nem szakavatott az ingatlan adás-vételi szerződések megkötésében. Az ingatlanjogász szakterület magas szintű képzettséget igényel, a modern kor ügyvédeinek nem csak az adásvétel szabályaival, hanem a hitelezés, az illeték, az adójog kérdéseivel is naprakészen kell kiszolgálniuk az ügyfeleket.

Amennyiben a partner ügyvédi iroda szolgáltatásait választja, Közvetítőnk megszervezi Önnek a szerződéskötés időpontját. Lehetőség van előzetes egyeztetésre és az adásvételi szerződés tervezetének tartalmával kapcsolatban. Ön úgy szerződik, hogy már ismeri a szerződéstervezetet, és minden kérdésére akár előzetesen választ kaphat.

Együttműködő ügyvédi irodánk esetében az adásvételi szerződés elkészítésekor az ahhoz kapcsolódó minden okirat elkészítését és földhivatali benyújtását tartalmazza az ügyvédi munkadíj. Ezeken felül a díjban benne van az is, hogy, ha később bármilyen okból szerződés módosításra kerülne sor, akkor a módosításnak már nincsen semmilyen díja.

Amennyiben, ha egy teljesen új szerződés elkészítését kell eszközölnünk a Felek akaratából, akkor ennek van plusz költsége, de ebben az esetben kedvezményes díjon készül az új szerződés. Lehetőség van előzetes konzultációra és tulajdoni lap előzetes megismerésére is.

Ügyvédeink munkadíja függ a szerződés tárgyát képező ingatlan értékétől, illetve az ügylet bonyolultságától, de minden esetben az ingatlan vételárának a 0,5-1% közötti munkadíj kerül meghatározásra.

 

Időpont egyeztetéshez hívja a +36 30/ 9455588-as telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@bradoingatlan.hu e-mail címre, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gomb segítségével!