+36 (30) 945 5588

HungarianHungarian
Jogi Szolgáltatásaink

A Brado Ingatlan célja az, hogy irodánk szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek a sikeres közvetítést követően a kiválasztott ingatlan tulajdonjogát hibamentesen, gyorsan és biztonságban szerezzék meg, a lehető legkedvezőbb áron. Válassza együttműködő ügyvédi irodánk szolgáltatását, kedvező áron.

 

Sajnos nap mint nap tapasztaljuk, hogy ügyfeleink nem rendelkeznek ügyvéd partnerrel vagy ha rendelkeznek akkor nem szakavatott az ingatlan adás-vételi szerződések megkötésében. Az ingatlanjogász szakterület magas szintű képzettséget igényel, a modern kor ügyvédeinek nem csak az adásvétel szabályaival, hanem a hitelezés, az illeték, az adójog kérdéseivel is naprakészen kell kiszolgálniuk az ügyfeleket.

Amennyiben a partner ügyvédi iroda szolgáltatásait választja, Közvetítőnk megszervezi Önnek a szerződéskötés időpontját. Lehetőség van előzetes egyeztetésre és az adásvételi szerződés tervezetének tartalmával kapcsolatban. Ön úgy szerződik, hogy már ismeri a szerződéstervezetet, és minden kérdésére akár előzetesen választ kaphat.

Együttműködő ügyvédi irodánk esetében az adásvételi szerződés elkészítésekor az ahhoz kapcsolódó minden okirat elkészítését és földhivatali benyújtását tartalmazza az ügyvédi munkadíj. Ezeken felül a díjban benne van, hogy ha később bármilyen okból szerződés módosításra kerül sor, akkor a módosításnak már nincsen semmilyen extra díja. Amennyiben, ha egy teljesen új szerződés elkészítését kell eszközölnünk a Felek akaratából, akkor ennek plusz költsége van, de ebben az esetben kedvezményes díjon készül az új szerződés. Lehetőség van előzetes konzultációra és tulajdoni lap előzetes megismerésére.

Ügyvédeink munkadíja függ az a szerződés tárgyát képező ingatlan értékétől illetve az ügylet bonyolultságától, de minden esetben az ingatlan vételárának a 0,5-1% közötti munkadíj kerül meghatározásra.