Ingatlanjogi szolgáltatás

Válassza együttműködő ügyvédi irodánk szolgáltatását, kedvező áron!

A Brado Ingatlan célja, hogy irodánk szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek a sikeres közvetítést követően a kiválasztott ingatlan tulajdonjogát hibamentesen, gyorsan és biztonságban szerezzék meg, a lehető legkedvezőbb áron.

Miért van szükség kifejezetten ingatlanokra specializálódott jogászra?

Sajnos nap, mint nap tapasztaljuk, hogy ügyfeleink nem rendelkeznek ügyvéd partnerrel vagy, ha rendelkeznek, akkor nem szakavatott az ingatlan adás-vételi szerződések megkötésében. Az ingatlanjogász szakterület magas szintű képzettséget igényel, a modern kor ügyvédeinek nem csak az adásvétel szabályaival, hanem a hitelezés, az illeték, az adójog kérdéseivel is naprakészen kell kiszolgálniuk az ügyfeleket.
Amennyiben a partner ügyvédi iroda szolgáltatásait választja, Közvetítőnk megszervezi Önnek a szerződéskötés időpontját. Lehetőség van előzetes egyeztetésre és az adásvételi szerződés tervezetének tartalmával kapcsolatban. Ön úgy szerződik, hogy már ismeri a szerződéstervezetet, és minden kérdésére akár előzetesen választ kaphat.
Együttműködő ügyvédi irodánk esetében az adásvételi szerződés elkészítésekor az ahhoz kapcsolódó minden okirat elkészítését és földhivatali benyújtását tartalmazza az ügyvédi munkadíj. Ezeken felül a díjban benne van az is, hogy, ha később bármilyen okból szerződés módosításra kerülne sor, akkor a módosításnak már nincsen semmilyen díja.
Amennyiben, ha egy teljesen új szerződés elkészítését kell eszközölnünk a Felek akaratából, akkor ennek van plusz költsége, de ebben az esetben kedvezményes díjon készül az új szerződés. Lehetőség van előzetes konzultációra és tulajdoni lap előzetes megismerésére is.
Ügyvédeink munkadíja függ a szerződés tárgyát képező ingatlan értékétől, illetve az ügylet bonyolultságától, de minden esetben az ingatlan vételárának a 0,5-1% közötti munkadíj kerül meghatározásra.

Időpont egyeztetéshez hívja a +36-30-9455588-as telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@bradoingatlan.hu e-mail címre, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gomb segítségével!

Kapcsolat

Brado Ingatlaniroda, a Dél-pesti ingatlanok specialistája!