+36 (30) 945 5588

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XXIII. kerület, Soroksár-Újtelep
Alapterület
97 m2
Irányár
46.800.000 Ft
Hirdetés azonosító
249029

Leírás

MÁR CSAK 2 ELADÓ, LEGYEN AZ EGYIK AZ ÖN CSALÁDJÁÉ!!!

Budapest, XXIII. kerület, Újtelepen 2 új épület együttes egyik ikerházfele eladó. A kétszintes lakás: 92 nm-es, melyből a földszint 49 nm-es, az emelet pedig 43 nm. Az ingatlanhoz tartozó saját kert 90 nm, 1 autó részére parkolás az udvaron. A földszinten egy kényelmes 12 nm-es teraszon, az emeleten pedig egy 5,5 nm-es erkélyen élvezhetjük a jó időt.

A földszinten egy amerikai konyhás nappali, hálószoba, zuhanyzós WC, kamra kerül kialakításra

Az emeleti lakótérbe 2 szoba, kádas fürdőszoba, gardrób és közlekedő lett tervezve, azonban ennek belső megvalósítása vagy az új tulajdonos feladata, mely szerkezeti bontások nélkül megoldható, mivel a belső lépcső, a homlokzati nyílászárók, a felszálló vezetékek itt is beépítésre kerülnek. A másik verzió: az emelet komplett kialakítása külön megrendelhető a kívánt műszaki tartalom függvényében átlagosan négyzetméterenként bruttó 150.000 forintos áron.

A lakás közel nulla energiaigényét az elektromos közhálózattal összekapcsolt saját napelemes rendszer szolgálja ki, hiszen korszerű villanyfűtéses rendszerrel lesz ellátva.

Anyagár-különbség elszámolással rendelhetők a megajánlottól eltérő belső járó- és falburkolatok, víz- és villanyszerelvények, fajanszok, szaniterek, belső ajtók, radiátoros és/vagy padlófűtéses fűtésrendszer, belső felületkezelési anyagok.

Újépítésű CSOK, illetve a 15 MFt-os kedvezményes hitel felvehető az ingatlanra.

További felvilágosításért, műszaki tartalomért keressen elérhetőségeim egyikén.

Átadás 2021. március .31.

A fizetési ütemezés a vevő lehetőségeihez igazítva kerül kialakításra.

Néhány perces sétára általános iskola, óvoda, Lidl, a Vörösmarty téri "kispiac", Dél-Pesti Kórház.

Tömegközlekedés szempontjából is jó, hiszen Pesterzsébet, Csepel, Határ úti metró állomás egy járattal elérhető. Az ingyenesen közlekedő 135-ös busszal, ill. a 123-assal az M5 Bevásárló Központ (Auchan, IKEA, KIKA stb.) néhány megálló, autóval pár perc.

Kapcsolati adatok

Lőrinczné Molnár Andrea

Lőrinczné Molnár Andrea

Értékesítő

+36-30-663 8870

molnar.andrea@bradoingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok