+36 (30) 945 5588

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Erdőskert
Alapterület
151 m2
Irányár
66.290.000 Ft
Hirdetés azonosító
255144

Leírás

Eladó a XVIII. kerület Erdőskertben egy 400 négyzetméteres nyeles telken lévő új építésű, amerikai konyhás, nappali+három hálószobás, garázsos, dupla teraszos, 151 négyzetméteres kétszintes családi ház.
Az épületet kulcsra készen, burkolatokkal, nyílászárókkal ellátva adja át a kivitelező.
Az épületek helyiségei:
Az utcai felől lehet bejutni a csaknem 18 négyzetméteres, tágas garázsba, melyben egy nagyméretű limuzin is kényelmesen elfér. A garázsból is megközelíthető a lakás a szélfogón keresztül. Itt található a külön főbejárat is.
Földszinti helyiségek: szélfogó, ebből nyílik egy kamra, illetve innen közelíthető meg a zuhanyozós WC, illetve a nappali-konyha-étkező együttese, amely összesen 40 négyzetméter. Az étkezőn keresztül jutunk ki a 9 négyzetméteres teraszra, amely kis ráfordítással fedetté is alakítható.
A nappali bal oldalán található rejtett lépcsőn jutunk fel a közlekedőn át az emeletre, melynek beosztása a következő: Három hálószoba (10, 13, 14 négyzetméteresek), nagy fürdőszoba. Itt található egy könnyedén lehúzható mobil lépcső a padlástérbe történő feljutáshoz. Az emeleti közlekedőn keresztül léphetünk ki a nagy (22,5 négyzetméteres) teraszra.
Az épületet a 2021. január 1. után kötelező energetikai jellemzőknek megfelelően építik meg,
A házak falai Porotherm falazóblokkból épülnek, 15 cm-es ragasztott-dűbelezett Dryvit hőszigeteléssel ellátva, az emeleti födém felett 28 cm kőzetgyapot szigeteléssel.
A tetőszerkezet I. osztályú lucfenyőből, a tető héjalása Bramac cseréppel készül.
A hidegburkolatok kerámia anyagúak, a teraszokon csúszásmentes kivitelűek, a meleg burkolat ragasztott laminált parketta. A burkolatokat a leendő tulajdonosok választják ki, az építtető beépíti.
Gázcsonk lesz a telken, azonban nem lesz a házakba beépítve. A fűtés és meleg vízellátás elektromos kazánnal megoldott. Az energiaellátást visszatáplálós rendszerű napelemes rendszer biztosítja.
A lakások fehér műanyag nyílászárói redőny-előkészítéssel, a lakások riasztó- és klíma-előkészítéssel készülnek, a kaputelefon nem kamerás kivitelű, a bejárati kapu távirányítós, egy darab távirányítóval.
Az ingatlan gépjárművel, vonattal, busszal is kiválóan megközelíthető. Iskola, óvoda, bevásárló helyek a közelben
A lakásokhoz CSOK, CSOK-hitel, valamint babaváró hitel is igénybe vehető.
Tervezett átadás 2021. nyár vége

Kapcsolati adatok

dr. Szokolai Imre

dr. Szokolai Imre

Hitel ügyintéző / Értékesítő

+36-70-414 1876

szokolai.imre@bradoingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok