Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület

#689600425

Eladó Téglalakás

72 millió Ft

Budapest, VI. kerület Belső-Terézváros
Alapterület:
83 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Családoknak
Jó közlekedéssel
Társasház

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
Van
Cirkó
Utcára
4
Összkomfort
GG
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

A PESTI BROADWAY-EN 83 NM-ES 2 SZOBÁS TÉGLALAKÁS ELADÓ.

Andrássy úttól pár percre, 2 SZOBA + ÉTKEZŐ-KONYHÁS, otthonosan berendezett 83 nm-es téglalakás,

48 NM GALÉRIÁVAL eladó.

 

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

 

AZ ÉPÜLETRŐL

Az épület kamerázott, kódos kaputelefonnal, új lifttel ellátott, belülről teljes felújításon esett át.

Ennek köszönhetően egységes, rendezett, harmonikus képet mutat.

 

A LAKÁSRÓL

A lakás az épület 1. emeletén található, melyet a lifttől kulturált függőfolyosón lehet megközelíteni. A melegvízről bojler gondoskodik, a fűtésről pedig cirkó gázkazán radiátoros hő leadókkal. A közös költsége 27 000 Forint havonta, amely tartalmazza a vízfogyasztást is. Szobák parkettával, a többi helyiség kerámia járólappal burkoltak.  Nyílászárói még az eredetiek. A szobák ablakai csendes mellékutcára néznek ezzel is kellemessé téve a tulajdonosa közérzetét és élhetőségét a mindennapokban. A belmagasságnak köszönhetően a szobákban, az előszobában, és a konyhában is állógaléria lett kialakítva. A jó alaprajzi tulajdonságának köszönhetően átalakítás után kialakítható belőle egy amerikai konyhás nappalis lakás 2 hálószobával, vagy felújítás után megtartva polgári jellegét nagyszerű otthona lehet egy családnak. Belmagasságnak köszönhetően akár belső két szint is kialakítható.

 

A KÖRNYÉKRŐL

A 19. század vége óta folyamatosan a budapesti szórakozás, az éjszakai élet és a kultúra egyik középpontja. De ki gondolná, hogy kétszáz évvel ezelőtt itt külvárosi káposztaföldek terültek el? Az utca neve ennek az időnek az emlékét őrzi. A külvárosi majorok között vezető mezei út először a Feldgasse majd a Grossfelder Gasse nevet viselte. Ennek tükörfordítása a Nagymező utca. Amikor aztán 1884-re az Operaház felépült, a környékbeli rosszhírű mulatók ide, a Nagymező utcába hurcolkodtak át, így itt alakult ki Budapest új vigalmi negyede. Mára a mulatókból – a Moulin Rouge-t leszámítva – csak hírmondó maradt, azonban a régi orfeumok épületében most színházak működnek. Budapesten egyedülálló módon itt 50 méteren belül öt színházat is találunk: két kamaraszínházat, egy politikai kabarészínpadot, egy befogadó színházat, mely külföldi és itthoni vendégelőadásokat lát vendégül, valamint az Operett Színházat. Az Operett Színház a régi operett játszási hagyományok megtartása mellett az elmúlt években Budapest legnépszerűbb musical színházává nőtte ki magát. A Nagymező utca és mellékutcái a színházak mellett számos szórakozóhelynek, étteremnek, kaszinónak adnak otthont, így a kötetlen szórakozást és a kultúrát kedvelők is megtalálják számításaikat. Méltán hívják hát a pestiek ezt az utcát „Pesti Broadway”-nek. A környéken séta távolságban, azonnal fellelhető minden, ami fontos lehet, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, piac, Lidl és a szükséges üzletek.

 

 

A KÖZLEKEDÉS

A közelben számos troli busz járat, Oktogon, 4-es 6-os villamos, kisföldalatti, illetve 3-as metró megállója is elérhető.

 

FINANSZÍROZÁS

A meghirdetett ingatlan 20% önerő befizetésével elérhető. A többit hiteltanácsadó kollégánk díjmentesen megoldja Önnek

 

AZ INGATLANT AJÁNLOM BEFEKTETŐKNEK FELÚJÍTÁS UTÁN HOSSZÚ TÁVÚ KIADÁSRA, VAGY VISZONT ÉRTÉKESÍTÉSRE, ILLETVE MŰVÉSZETEKET, KULTÚRÁT KEDVELŐ, VÁLLALKOZÓ KEDVŰ CSALÁDOKNAK. GYÖNYÖRŰ, MODERN OTTHON VARÁZSOLHATÓ BELŐLE.

 

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁS, MEGTEKINTÉS ESETÉN VÁROM SZÍVES HÍVÁSÁT!

Helyiség Méret (m2)
Szoba 25.65
Szoba 20.35
Előszoba 12.01
Fürdőszoba 3.74
WC 1.36
Konyha + étkező 14.81
Kamra, Éléskamra, Spájz 1.98
Galéria 16.98
Galéria 11.92
Galéria 9.65
Galéria 9.31

Szabó János
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Ikerház
Családi ház
Építési telek
Sorház
Üzlethelyiség
Panellakás
Házrész
Tanya
Tetőtér-beépítés
Szálloda, panzió